eTuuri

Tuurin tietotalo eTuuri on paljon muutakin kuin vain toimitila

Talossa pyritään yhteisön luomaan lisäarvoon, tehokkuuteen ja viihtyisyyteen. Yritysten mukaan räätälöidyt tilat on varustettu hyvillä, kiinteillä tietoliikenneyhteyksillä ja teknisillä valmiuksilla.

eTuuri sijaitsee Tuurissa hyvällä liikenteellisellä paikalla lähellä Tuurin kauppakeskusta, valtatien 18 varrella. Tälle alueelle on kaavoitettu liiketontteja ja asuinalue. Alueella on todella mittavat mahdollisuudet uusillekin liiketoiminnoille.

Tietotalon suunnittelu on tehty yhteistyössä yrittäjien kanssa. Yritysten tarpeet ja toiveet sekä heidän oman alansa asiantuntemus on hyödynnetty tilojen ja niiden teknisten ratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa. eTuurissa toteutuu hyvä suunnittelu ja laadukkaat rakennustekniset ratkaisut, joissa on pyritty myös ympäristöystävällisiin ratkaisuihin, esimerkkinä mainittakoon maalämmön hyödyntäminen. Hankkeen rahoitukseen ovat osallistuneet mm. Etelä-Pohjanmaan TE-keskus ja Euroopan aluekehitysrahasto.

eTuurissa on jäähdyttävä ilmastointi kesäaikaan. Talossa on sisäinen tietoverkko, kokoushuone ja muita yhteiskäytössä olevia tietotekniikka- ja av-välineitä. Rakennus on vartioitu ja siinä on kulunvalvontajärjestelmä.

Kerrosala792 m2
Huoneistoala720 m2
Tilavuus3554 m3
SijaintiTuurin kauppakylän alue Alavuden kaupungissa.
RakennuttajaTöysän kunta/ kiinteistöosakeyhtiö Tuurin tietotalo
PääsuunnittelijaAlavuden arkkitehtuuri- ja insinööritoimisto Oy
RakentamisaikatauluRakentaminen alkoi marraskuussa 2000. Rakennus valmistui 30.6.2001
Huoneistoja tarjotaan vuokrattaviksi.
Tiedustelu: toimitusjohtaja Ulla Koivisto
044 550 0974
ulla.koivisto@fasadi.com